Elif elif (27.9.2017 20:00:48)

hocam merhaba. 29 yaşındayım.Geçen yıl normal yollarla hemen gebe kaldım. 6-7. Haftalardan başlayan kanamalarla 19. Haftamda suyum geldi rahim boyu kısalmasıda yoktu sadece bebek aşağı yerleşimliydi. 26. Haftamda sancımla normal yolla doğumm yaptım bebeğimi kaybettim. Beklediğim bu süreçte Rahim filmi çekrdim sorun çıkmadı Smear testi yapıldı temiz çıktı Pıhtılaşma tahlillerim de pai4g4g homozigot ve mthfrc677t heterozigot genlerim çıktı. Regl 28-29 günde bir düzenli olur. Amh 1.49 Fsh :5,36 (3-10.9 ref) E2 :30 Lh : 3.77 (2.1-12.88 ref) Geçen ay hemen tekrar gebe kaldım doktorum prednol 16mg clexane 0.4 verdi 3 gün gecikmeyle kimyasal gebelikle sonuçlandı. Bu ay tekrar gebe kaldım tekrar aynı ilaçlarıma başladım bugün tekrar kimyasal olduğunu öğrendim ve bugün yapılan test yapılan test sonuçları progesteron 0.4 Tsh 0.22 (0.5-4.33 ref) Sizce bu değerlerin düşüklüğü ne demek ben ne yapmalıyım benim normal yolla bebeğim olmaz mı? nasıl bir yol izlemeliyim progesteronun bu kadar düşük olması yani ben yunurtlamıyormuyum? sanıyorum değerlerim çok iç açıcı değil bana bir yol gösterebilir misiniz?


Prf.Dr. Melih Atahan Güven ()

Clexane ve prednol zararlı ve gereksiz. Acıbadem Bursaya geliyorum, gelin görüşelim...

Prof. Dr. Melih Atahan Güven
Kadın Hastalıkları - Doğum ve Perinatoloji Uzmanı
Acibadem Hastanesi - Kadiköy - İstanbul
0 216 544 43 25
www.ultragebelik.com